Kompletné zabezpečenie podujatí Detské atrakcie Tanec v oblakoch Ozvučenie Osvetlenie Zastrešenie pódia LED obrazovky Tanečné súťaže

DJ pre váš event

Sme váš spoľahlivý partner pre všetky vaše potreby v oblasti zábavy a podujatí. Naša firma je zameraná na poskytovanie kvalitných a zábavných služieb, ktoré zvýšia úroveň zábavy na rôznych podujatiach.

Naše služby

Ozvučenie

S nami bude váš hlas konečne jasný a zreteľný! Naša profesionálna ozvučovacia služba je tu, aby vaša udalosť či podujatie oslovilo všetkých účastníkov.

Osvetlenie

Ponúkame individuálne prispôsobené osvetlenie, bodové svetelné efekty pre účinkujúcich, dymové efekty a ďalšie novinky, ktoré posunú vašu udalosť na úplne novú úroveň.

Pódium

Naše pódiá majú dostatočnú nosnosť na to, aby zvládli aj náročné úlohy, vrátane podpory nákladných vozidiel.

Zastrešenie pódia

Hliníkové zastrešenie pódia priamo na mieru podľa potrieb.

LED obrazovky

Naša LED obrazovka poskytuje vynikajúcu kvalitu obrazu a zaručuje skvelú viditeľnosť za rôznych okolností vrátane exteriérových podujatí. Je ideálna na rôzne účely, vrátane prezentácií, galavečerov, festivalov, školení a dokonca aj ako impozantná kulisa.

Atrakcie pre deti

Vaše deti si zaslúžia nezabudnuteľný zážitok, preto im prinášame skákacie hrady, bublifuky, maľovanie na tvár a ďalšie atrakcie.

Svadby

Vaša svadba je jedinečným okamihom vo vašom živote, a my sme tu, aby sme ho urobili ešte špeciálnejším. - plazivý dym (tanec v oblakoch) - studené iskry - stand by stoly - poťahy na stoličky - závesy na samonosných konštrukciách

Tanečné súťaže

V rámci našej firmy sa špecializujeme na poskytovanie technického zabezpečenia pre tanečné súťaže, čím prispievame k vytváraniu nezabudnuteľných tanečných zážitkov.

DJ pre váš event

V rámci našej spoločnosti sme spojili sily s DJ-mi, aby sme vám priniesli hudobné zážitky, ktoré dotvoria atmosféru vášho podujatia.